Доскорошният треньор на Ботев (Пловдив) - продължава да е най-силният човек

...
Доскорошният треньор на Ботев (Пловдив) - продължава да е най-силният човек
Коментари Харесай

Азрудин Валентич ще има последната дума при избора на нов треньор в Ботев

Доскорошният треньор на Ботев (Пловдив) - продължава да е най-силният човек в ръководството на клуба във връзка с спортно-технически въпроси.

Босненецът официално е единствено консултант на притежателя Антон Зингаревич, само че действително е състезателен шеф с решаваща дума по всички стратегически въпроси, в това число този кой ще е треньор на отбора.

Валентич, който изведе " канарчетата " до бронзовите медали единствено с две победи като посетител, е бил в основата на идването на Желко Копич за негов правоприемник, а в този момент ще има последната дума и при избора на нов ментор.

По информация на " Мач Телеграф " точно Валентич води договарянията с набелязаните експерти, от които в околните дни би трябвало да се избере на кого да бъде гласувано доверие.

Босненецът държи да повери отбора или на различен чужденец, или на млад и перспективен българин. Вече е деклариран интерес към Станислав Генчев и Илия Груев, само че се чака през тази седмица да има съответно решение.

Идеята е новият треньор да има повече време да работи по селекцията и да си направи проект за зимната подготовка, която още веднъж ще включва и лагер в Дубай. Вече даже бяха разгласи противниците в трите контроли, които Ботев ще изиграе в емирствата - ФК Рига, Урал (Екатерининбург) и Спартак (Москва).
 В Локо (София) са уверени, че Генчев няма да поеме Ботев (Пловдив)
В Локо (София) са уверени, че Генчев няма да поеме Ботев (Пловдив)

" Железничарите " нямат проект " Б " при неочакван процес на събитията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР